Wij heten u van harte welkom bij Restaurant de Landerij.

Tussen de landerijen van het Groene Hart, ligt ons knusse restaurant met ruim terras aan het water. Restaurant de Landerij staat in het teken van proeven, beleven en genieten van gerechten, dranken en de landelijke sfeer.

U kunt bij Restaurant de Landerij terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.

Daarnaast bieden wij op reservering een uitgebreide high tea aan, met zoete en hartige lekkernijen.

Bij Restaurant de Landerij hechten wij veel waarde aan het proeven, beleven en genieten. Het concept shared dining gaat voorlopig van de kaart. Wilt u zich toch laten verrassen, dan bieden wij u een 3, 4 of 5-gangen chefsmenu aan. En op vrijdag en zaterdag met diner gaan we werken in 2 zittingen.

 Alle gerechten worden met liefde voor u klaargemaakt in onze Franse keuken met internationale invloeden. U vindt bij Restaurant de Landerij regelmatig  een wisselend chefsmenu met een aantal klassiekers die we vrijwel altijd serveren. Daarnaast serveren we gerechten passend bij het seizoen waarbij we werken met eerlijke en verse producten.

Restaurant de Landerij geeft natuurlijk ook graag advies over bijpassende wijnen. Op deze manier kunnen eten, drinken en samenzijn moeiteloos in elkaar overlopen.

Wij wensen u een fijne tijd bij Restaurant de Landerij.