Wij heten u van harte welkom bij Restaurant de Landerij.

Tussen de landerijen van het Groene Hart, ligt ons knusse restaurant met ruim terras aan het water. Restaurant de Landerij staat in het teken van proeven, beleven en genieten van gerechten, dranken en de landelijke sfeer.

U kunt bij Restaurant de Landerij terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.

Daarnaast bieden wij op reservering een uitgebreide high tea aan, met zoete en hartige lekkernijen.

Bij Restaurant de Landerij hechten wij veel waarde aan het samen proeven, beleven en genieten. Het concept dat wij hanteren heet shared dining, ofwel social dining. Wilt u zich laten verrassen door dit concept, dan bieden wij u een 3 gangen proeverij à  la De Landerij. Tijdens dit menu ontvangt u 3 voorgerechten, 2 tussengerechten en 2 hoofdgerechten. Deze worden aan tafel geserveerd in de vorm van kleine lekkernijen. Op deze manier heeft u de perfecte mogelijkheid om veel verschillende smaken te proeven en te proberen. U kunt genieten van deze proeverij voor € 36,00 pp. Het menu is optioneel uit te breiden met een dessert voor € 10,00.

Mocht u liever zelf kiezen in onze uitgebreide kaart, is dat natuurlijk ook mogelijk. Alle gerechten worden met liefde voor u klaargemaakt in onze Franse keuken met internationale invloeden. U vindt bij Restaurant de Landerij een regelmatig wisselende menukaart met een aantal klassiekers die we vrijwel altijd serveren. Daarnaast serveren we gerechten passend bij het seizoen waarbij we werken met eerlijke en verse producten.

Restaurant de Landerij geeft natuurlijk ook graag advies over bijpassende wijnen. Op deze manier kunnen eten, drinken en samenzijn moeiteloos in elkaar overlopen.

Wij wensen u een fijne tijd bij Restaurant de Landerij.

Wij wensen u een fijne tijd bij Restaurant de Landerij.