Wij nemen graag iedereen mee in onze creativiteit

Na het doorlopen van de horecaschool zijn we allebei het horecavak ingegaan. Na jaren van verschillende avonturen en samenwerkingen bij diverse bedrijven, besloten we in 2015 om onze eigen droom waar te maken en Restaurant de Landerij te openen in het gezellige Waddinxveen. Wat begon als een gedeelde liefde voor shared dining, groeide uit tot een uniek concept van ons BKE diner, waarbij lokale ingrediënten uit het prachtige Groene Hart de hoofdrol spelen.

Eric Verboon

Met Eric aan het hoofd van de keuken, samen met ons toegewijde team, en Erwin die de voorkant van het restaurant beheert, hebben we onze taken perfect verdeeld. Elk van ons vervult zijn rol met liefde en passie, wat bijdraagt aan de unieke sfeer en ervaring die we onze gasten bieden.

Erwin van Munsteren

Erwin die de voorkant van het restaurant beheert, en samen met zijn team jouw ervaring uniek maakt. Zijn passie voor wijn, sap en dranken in combinatie met zijn ervaring in de keuken is een unicum.

Erwin van Munsteren

Erwin die de voorkant van het restaurant beheert, en samen met zijn team jouw ervaring uniek maakt. Zijn passie voor wijn, sap en dranken in combinatie met zijn ervaring in de keuken is een unicum.

Ons team

Monique

Sous-chef

Glenn

Zelfstandig werkend kok

Leonie

Gastvrouw

hidde

Gastheer

blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!