Zonder zorgen dineren,
met of zonder dieetbeperkingen!

Diner bij restaurant de Landerij

Bij restaurant De Landerij hechten wij veel waarde aan proeven, beleven en genieten.

Ten eerste gaan we met ons concept door heel het Groene Hart, zodat u altijd iets van de omgeving mee krijgt. Bijvoorbeeld, een stuk vlees geslacht door Slagerij Meurs uit Reeuwijk, die zijn koeien en runderen uit de regio haalt. Daarnaast gebruiken we kippeneieren van de boer hiertegenover, melkproducten van De Wit, en kaas en varkensvlees van Boerderij Olieman.

 

Verder komt ons wild, snoekbaars en paling uit de Reeuwijkse Plassen, gevangen door de lokale jager Carlo, wat zorgt voor “wild uit de regio”.

Ons Boter-Kaas-Eieren (BKE) menu is een trots onderdeel van ons aanbod. Met trots werken we met lokale producten en streven we ernaar om je te verrassen met onvergetelijke smaken uit de polder, gecombineerd met invloeden van over de hele wereld. 

Je kunt genieten van een huiselijke sfeer, goede wijnen en boeiende gesprekken. Ons volledige BKE menu biedt vijf (65,- ) gangen maar kan voor 4 (59,-) of 3 (49,-) wat elke bezoek tot een culinaire verrassing maakt waarbij u diverse smaken ervaart.

Bovendien is het ook mogelijk het BKE menu in drie of vier gangen te bestellen. Elk bezoek blijft een verrassing wat je geserveerd krijgt.

Naast het BKE menu hebben wij ook een uitgebreide kaart. Echter, op zaterdag serveren wij alleen een vier- of vijf-gangen BKE. 

 

Ten slotte, eetbeperkingen zoals allergenen of dieetwensen zijn voor ons geen probleem! Wij vinden het erg prettig als je ons hierover attendeert tijdens het maken van de reservering. Wij zien je graag vanaf 18:00!

Bekijk hier diner- en wijnkaart

blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!